Náklady na priemyselný park pri Prešove dosiahnu 4,55 mil. eur

29.08.2011 Prešov

Bratislava 27. augusta (TASR) - Spoločnosť Accept, s.r.o, plánuje v obci Záborské v okrese Prešov vybudovať priemyselný park v celkovom predpokladanom náklade 4,55 milióna eur. Vyplýva to zo zámeru, ktorý spoločnosť predložila na posúdenie vplyvov investície na životné prostredie (EIA).

Priemyselný park Panattoni je podľa projektu určený pre výstavbu stredných firiem so zameraním na ľahkú strojárenskú, elektrotechnickú, odevnú a drevársku výrobu a montážne, prípadne skladové prevádzky s trojzmennou prevádzkou pre približne 100 zamestnancov.

\"Výber druhu výrob je limitovaný potrebou minimalizácie negatívneho vplyvu, najmä na existujúce obytné plochy a územia,\" konštatuje ešte investor v investičnom zámere.

Na ploche priemyselného parku o výmere 5,338 hektára budú vybudované dve haly s príslušnou dopravnou a technickou infraštruktúrou napojenou na mestské a regionálne systémy inžinierskych sietí.

So začatím výstavby priemyselného parku sa predpokladá v marci 2012, pričom ukončenie jeho výstavby sa očakáva v apríli 2013.

Accept, s.r.o, Prešov vznikla v decembri 2006. Predmetom jej činnosti je okrem iného aj inžinierska činnosť vo výstavbe, okrem vybraných činností vo výstavbe.
 

Vyberte región

mark